Site Help

Tabard FAQ

Goto page Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6  Next
0
I go to our guild armory page and in the spot where the tabard should be is just a little loading wheel and the tabard never shows up. I've kept my page open for a few hours and it never loaded. This is happening to everyone who tried to view it. Any suggestions?
0
CrushingPeanuts wrote:
I go to our guild armory page and in the spot where the tabard should be is just a little loading wheel and the tabard never shows up. I've kept my page open for a few hours and it never loaded. This is happening to everyone who tried to view it. Any suggestions?


This is a problem on the Armory site. I've noticed it happening with more and more sites. Blizzard will have to fix it.

-Stephen
0
I've tried doing this on 5 different computers with 3 different browsers.. IE 8 & 9 and Chrome. 4 of the computers have windows 7, the other has vista. I get a "Save As.." option when i right click the tabard, but no save image. Also, on a couple of the systems, the color and picture on the tabard doesnt show. It just comes up as a gray banner.
0
It looks like the file was upload with an extra '.png' in the name and/or has errors. Looking at the file in your file library there seems to be an error. Try reuploading the tabard.

-Stephen
0
guild tabard missing from site, was working yesterday but now is gone. tried to upload it again but will not upload for some reason. any help on this.
0
I can't get the tabard to show on the widget I didn't have any problems with our 1st site. This tabard widget is on our Advanced Alliance site. I copied the image straight from our guilds armory and followed the Tabard FAQ instructions but it just is not loading in the widget. Help?

Thank you!
0
It looks like it's displaying properly now. Are you still having an issue?
0
Oh my!! It does not show for me. The tabard shows fine on the other site, but this is all i see on Harbingers of Death site: A tabard file was not found in your File Library. For more info read the Tabard FAQ. Are you sure you looked at the right site? http://harbingersofdeath.guildlaunch.com/
0
Ah, I see what you're talking about now. The image you want to be your tabard image isn't named tabard.png, which is what is causing the issue.
0
File Name Type Date Uploaded Remove
HOD_tabard.png png Fri Dec 02, 2011 6:02 am

According to my file library it is. I don't understand.
0
Right now it's named 'HOD_tabard.png' - it needs to be 'tabard.png'.
0
That did the trick Thank you so much!
0
I followed the FAQ to the letter and tried uploading it multiple times but the image doesnt seem to be showing properly... Help :D
0
It looks like the image that was uploaded is corrupted or damaged. Save a new tabard.png from the Armory and upload that, and you should be good.
0
GL_Slater wrote:
It looks like the image that was uploaded is corrupted or damaged. Save a new tabard.png from the Armory and upload that, and you should be good.


I had to go and redo the whole process from firefox and works to upload and view from firefox but, when I'm on chrome i cant seem to upload properly or view the image that worked successfully on firefox. Is this normal?
Recent Awards
Recent Awards
Recent Awards
Recent Awards
Recent Awards
Recent Awards
Recent Awards
Recent Awards
Recent Awards
Recent Awards
Recent Awards
Recent Awards
Recent Awards
Recent Awards
Recent Awards
Recent Awards
Recent Awards
Recent Awards
Recent Awards
Recent Awards
Recent Awards
Recent Awards
Recent Awards
Recent Awards
Recent Awards
Recent Awards
Recent Awards
Recent Awards
Recent Awards
Recent Awards
No FB Yes FB Hand (smaller) Lap 40.063em Desk 64.063em Wall 90.063em